A 6-os fogat

AETR "emberi nyelven"

Vita lezárva!

 


AETR könyv kedvezménnyel + INGYEN videók

Mivel már csak - jelen pillanatban - 28 darab AETR könyvünk van, és "szeretnénk kisöpörni a padlást", ezért ezt a 28 darab könyvet most 20%-os kedvezménnyel kínáljuk.

De CSAKIS azért, mert már ennyi van csak belőle, és CSAKIS a készlet erejéig!


Sőt, ugyanez az akció MOST a piros könyvre, a "Húsba vágó kérdések" könyvre is igaz! De CSAKIS addig, amíg az AETR könyv el nem fogy!

Ha élni szeretnél ezzel az akcióval, akkor 2 dolgot tudnod kell erről:

  1. A kedvezményhez akkor juthatsz hozzá (az űrlapohoz), ha az alábbi űrlapon ajánlod az AETR könyvet 6 ismerősödnek. Ez pár percet vesz csak igénybe tőled, de máris 20% kedvezményt ér! Miért hagynád ki?

  2. És az adu-ász: 3 online videó, amit az ajánlás elküldését követően AZONNAL meg is nézhetsz! Egy videó a menetlevél és fuvarlevél használatáról (15 perc), egy interjú részlet Kecskés Imrével, volt NKH-ellenőrrel (22 perc) és egy részletes videó (eddig sosem adtuk ki!) a közúti ellenőrzésekről (48 perc)! Ehhez csak annyi kell, hogy 6 ismerősödnek ajánld az AETR könyvet


NE TÉTOVÁZZ, mert az ajánlat nem sokáig él!!!


Mielőtt elhagyod az oldalt...

Itt az ajánló űrlap...

...KIHAGYHATATLAN AJÁNLAT!


Csak 6 ismerősödnek kell szólnod, hogy látogassa meg weboldalunkat az AETR könyvvel kapcsolatban - mindössze ennyi - és máris megkapsz 3, összesen kb. 85 percnyi, nagyon hasznos videót + jogosult leszel az AETR könyvre 20%-os kedvezménnyel. Mindenképpen megéri és semmibe nem kerül!

AETR

Ezekhez a videókhoz és a kedvezményes könyvvásárláshoz azonban CSAKIS korlátozott ideig és csak úgy juthatsz hozzá, ha 6 ismerősödnek ajánlod weboldalunkat, mivel ez sehogy máshogy nem megszerezhető. Mindössze ennyi az egész...

Neked csak a barátaid nevét és email címét kell beírnod, a szöveg automatikusan behelyettesíti magát, és a levél a megfelelő neveket behelyettesítve fog elmenni! Figyelem! Az ismerőseid nevei és email címei semmilyen formában NEM jutnak el hozzám, ezt a SPAM törvény nem is engedné, ezért nyugodtan írhatsz nekik. Kizárólag ők kapják meg az üzenetet. Ha akarnak, akkor majd ők regisztrálnak az oldalra. 

FONTOS: a domain nevemet vagy az email címemet a levelező mappában célszerű lehet hozzáadni a biztonságosnak ítélt levelek kategóriához, amennyiben ez szükséges, hogy ne minősítse a szűrőd SPAM-nek!
Ellenkező esetben NEM biztos, hogy a további leveleket is megkapod!
 Az ajánló űrlap
FONTOS! A barátod/ismerősöd nevének és email címének megadásán kívül SEMMI mást nem kell tenned, csak a végén beírni a 6 betűt/számot tartalmazó kódot, amit látsz, és rákkattintani az "Értesítem a barátaimat, ismerőseimet, kollégáimat!" gombra, és az üzenetek azonnal automatikusan elmennek a beírt email címekre. A beírt szövegen nem lehet változtatni. A kapcsos zárójelekben [[valamilyen szöveg ]] található adatokat a program automatikusan behelyettesíti (pl. a barátod nevét vagy a te nevedet), így csak a neveket és email címeket kell beírni.

 
 
 

Legalább 6 barát/ismerős megadása szükséges a kedvezményhez és a 3 INGYENES videóhoz!

Üdvözlettel:

Kuzma Ferenc

Kuzma Ferenc
Kuzma Ferenc

AETR oktató, jogszabály értelmező


KAPCSOLD BE A KÉPEKET!


Figyelj! Akció!

Ha mind a 2 könyvet megrendeled egyszerre, akkor ezt 80%-os áron (azaz, 20% kedvezmény) teheted meg!!!

Minden további, ezen felüli AETR könyvre vagy Húsba vágó kérdések könyvre viszont (ha több darabra van szükséged) már 25%-os kedvezményt kapsz könyvenként! 

Ha pedig a teljes AETR fegyverarzenál csomagot egyszerre megrendeled, akkor az egész csomagra 20% kedvezményt kapsz (tehát további 5% kedvezmény minden egyes anyagra).


Ne hagyd ki az akciót!
Olvasói vélemények a könyvről (néhány)…


* Alapvető meghatározások, jogszabályi részek értelmezése. Gépjárművezetőként számomra természetesen ez az egyik legfontosabb rész. Mivel jó ideje vagyok a "tanítványod", már régi ismerősként köszöntek vissza a jogszabályok, mégis nagyszerű dolog egy minden tudást magában rejtő könyvet a kézben és a fülkében tartani. :-))) Bodó Gyula, sofőr* Leginkább a tevékenység igazoló lap használata, a 2 sofőrös vezetés és a pihenőidők igazolása volt legfontosabb számomra. A könyvben megtaláltam minden egyéb apróbb információkat, amelyeket jó tudni, mivel azokért is jelentős összegű bírságokat fizethetünk! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Bakó Tamás, vállalkozó és sofőr* Nem emelnék ki külön fejezeteket. Minden hasznos és fontos információ egybegyűjtve végre!!!! Különösen fontos jogszabályváltozások frissítve. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hasznos és sokat segítő olvasmány!!! Üdvözlettel Zsolt. - Tarján Zsolt, sofőr* Egész nyugodtan mondhatom, hogy a könyv elejétől a végéig tökéletes és minden része hasznos! Egyébként tiszta szívből, csak gratulálni tudok hozzá!!! - Semperger József, vállalkozó* Elsőtől az utolsó fejezetig hasznos a könyv. De most leginkább a IV. fejezet volt tanulságos. Ez a könyv hasznosan kiegészíti a GKI alapképzést. Állandó társ lesz munka közben. Remélem, Kuzma Úr, fogjuk még látni a Szegedi Kamionos Country Fesztiválon is többször. Köszönöm!  - Simai Ferenc, sofőr* Amikor felmerül egy probléma, akkor fellapozom a vonatkozó részt. Idő hiányában eddig folyamatosan nem volt alkalmam átolvasni, de eddig minden kérdésünkre megtaláltuk a megfelelő választ!  - Busz-Túra Kft., Pépp Gábor ügyvezető* Nekem főleg a munkaidő elszámolás, és a tachográf használat volt hasznos. De rengeteg érdekes dologra rávilágított a könyv. Amit utólagosan is köszönök!  - Kádár János, sofőr* Az átlagnál kicsit jobban érdekel a könyv témája, és azt hiszem, hogy az átlagnál kicsit jártasabb is vagyok a témában, köszönhetően a bp-i szemináriumnak, és az átiratnak. Talán az EB iránymutatásokat emelném ki, amelyekkel így még máshol nem találkoztam. Szerintem minden fuvarozással foglalkozó vállalkozásnál kellene lennie egy példánynak, és a gépkocsivezető kollégáknak csak oda lenne szabad elszegődni, ahol a könyvben leírtak szerint kell dolgozni!!  - Kis András sofőr, Pécs* Az egész könyv a benne lévő fejezetek egymásra épülnek, szinte lehetetlen külön választani. Nagy segítség mindenki számára ez a szaktudás ahogy ez a könyv elkészült. Minden nap, mikor dolgozom a fejezetek különböző részein gondolkodom. És így hasznosítom a leírtakat. Köszönettel a könyvet. Kis Ferenc, sofőr


 

Minden jog fenntartva, Kuzma és Kuzma Bt. | 1043 Budapest, Erzsébet u. 21.  Tel: +36/70-379-4957  Email: info@aetr.hu